Darázsirtás Balaton

Darázsirtás Balaton

Darázsirtás a Balatonon 2016 évben hétvégén és ünnepnapokon is!

0620 2374592   email:darazsirtas@darazsirtas.hu

A hatékony balatoni darázsirtás garantálja a biztonságos a pihenést a Balaton partján !
 

  Balatoni darázsirtás

Végre itt a a balatoni nyár és kiszabadulhatunk a négy fal közül. A Balatonon a meleggel együtt megjelennek a darazsak is! A  Balatonon ilyenkor kezdik meg a fészkek építését szinte észrevétlenül a darazsak. Ezeknek a rovaroknak a fészekrakást nem lehet megakadályozni. A darázsirtást azonban már a fészekrakás kezdetekor el lehet  végezni!    

 Amikor szépen kisüt a nap, és előkerülnek a szekrényből a rövidnadrágok és pólók, nekünk is sokkal nagy kedvünk lesz hirtelen a Balatonra menni.  Akinek van nyaralója a Balatonon, azonnal útra kel. A balatoni kikapcsolódást azonban tönkretehetik a darazsak. Érdemes időt szánni a szemlékődésre kertben és figyelni a darazsak mozgását.

 A jó idő beálltával együtt megnövekszik az igény a balatoni darázsirtásra.

A darazsak kedvelik a vizes helyeket ezért szívesen tartózkodnak a magyar tenger  környékén és a hozzá tartozó településeken.

 Az üdülőtulajdonosok meglepődve tapasztalják hogy időnként rengeteg darázs jeleni meg a környezetükben.
Szeretne megszabadulni a Balatonon a darazsaktól? Hívjon minket mi garantált minőségben elvégezzük a balatoni darázsirtásra vonatkozó igényeket. Kollégáink rendszeresen végeznek darázsirtást a balatoni településeken.  A házilagos darázsirtás nem biztonságos és életveszélyes művelet is lehet, ugyanakkor drága és sokszor hatástalan. A balatoni darázsirtás számunkra mindennapi művelet a megfelelő darazsak elleni felszereléssel és a hatásos darázsirtószerekkel.

Balatonon az alábbi helyeken végzünk darázsirtást:

A Balatonon végzünk darázsirtást hétvégi házakban, nagyobb üdülőkben, gyermek táborokban, strandokon, iskolákban, óvodákban, családi házakban. Darázsirtási partnereink a Balaton partján a vendéglátó egységek, büfék, fagylaltozók stb.

darázsirtás Tihany Balaton

 


darázsirtás Siófok Balaton


Balatoni darázsirtás Zamárdi

 darázsirtás Balatonfüred

Darázsirtás Balatonalmádi

Darázsirtás Balatonvilágos

Darázsirtás Balaton Csopak

Darázsirtás a Balaton környékén