"Darázsirtás.hu"

Ló-darázsirtás

A lódarázs ragadozó életmódot folytatnak, ezért sokszor zsákmányolnak más rovarokat. Kedvező időjárás esetén éjszaka is repülnek zsákmány után. Ha nem találnak megfelelő táplálékot növényi nedveket is vesznek magukhoz. Rendkívül agresszívan védik a fészküket. Nem ajánlatos a fészek közelébe menni! A lódarazsak azonnal támadásba lendülnek amennyiben megszokott területüket vagy fészküket megzavarják. A veszélyt jelző darazsak hívására az egész lódarázs kolónia támadásba lendülhet.

 Amikor sok lódarázs csíp meg valakit komoly bajba kerülhet.

A lódarázs irtását darázsirtó szakemberre kell bízni. Tapasztalata és a megfelelő felkészültsége biztosítja hogy a fészek hamar megsemmisüljön. Kiválasztja a leghatékonyabb megoldást és a megfelelő irtószert lódarazsak kiirtására. Felhívjuk a figyelmet hogy kezelés alatt ne tartózkodjanak az irtó szakember közelében bármennyire is kíváncsiak a művelet elvégzésre. Ennek indoka hogy a feldühödött darazsak nehogy megcsípjék a kíváncsiskodókat

 Táplálékot  keresve akár egy- két  kilométert is bebarangolnak. Csípésük  fájdalmas sok veszély forrása lehet. Hívjunk darázsirtó szakembert!

 A darázsirtásban jártas  szakembereink szívesen állnak rendelkezésükre

Darázsirtás telefonszáma: 20 2374592

Darázsirtás elérhetősége  

darázsirtás fő oldala